Vitamina A + D2 x 30 capsule

Vitamina A + D2 x 30 capsule

  • Producător: BIOFARM ROMANIA
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Ultima actualizare: 22.01.2024, 00:01:14
  • 11,90 RON


Vitamina A+D2 este un supliment alimentar recomandat in carentele de vitamine A si D2, rezultate in urma unor diete severe, la varstnici sau in caz de osteoporoza. Carenta de vitamina A poate afecta vederea, pielea, capacitatea de reproducere. Carenta de vitamina D poate afecta atat copiii, cat si adultii.

Efecte

- Vitaminele A si D2 actioneaza impreuna, completandu-se reciproc.
- Produsul este indicat in tratamentul si prevenirea rahitismului.
- Regleaza functiile tiroidei.
- Este eficient in caz de sindrom premenstrual.
- Favorizeaza absorbtia intestinala si depunerea calciului in oase.

Compozitie
Vitamina A 2500µg, Vitamina D2 13,75µg

Mod de administrare

1 capsula pe zi.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta