Fără ou

KOKO Iaurt de cocos cu lamaie 2x125g

KOKO Iaurt de cocos cu lamaie 2x125g

15,00 RON

Nu conține alergeni, soia și lactate.IngredienteApă, lapte cocos (16,6%), zahăr, amidon de porumb modificat, sirop de fructoză-glucoză, suc de lămâie (2%), nucă de cocos (1,4%), gu..

AROY-D – Lapte de cocos 250 ml

AROY-D – Lapte de cocos 250 ml

11,00 RON

IngredienteLapte de cocos 100%. Nu contine alergeni.Valori nutritionale: conform ambalajului.Termen de valabilitate: conform ambalaj. Informatii nutritionale conform ambalaj.Depozi..

BIOPONT Sticks-uri fara sare fara gluten x 45 g

BIOPONT Sticks-uri fara sare fara gluten x 45 g

7,00 RON

Produsul este potrivit pentru bebelusi incepand cu varsta de 6 luni.IngredienteAmidon *, apa, faina * (orez *, porumb *, mei *), sirop de orez *, ulei de floarea soarelui *, sare d..

CERBONA Baton musli  cu ciocolata si visine 35 g

CERBONA Baton musli cu ciocolata si visine 35 g

4,00 RON

Produs fara gluten, fara lactoza.IngredienteFulgi de cereale extrudate (gris de porumb, zahar, pudra de cacao), sirop de glucoza fructoza, bucati uscate de visine 9.9% (visine ..

EDEN PREMIUM - Fulgi de drojdie inactiva  250 g

EDEN PREMIUM - Fulgi de drojdie inactiva 250 g

39,00 RON

Produs fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia.IngredienteFulgi de drojdie inactiva.Valori nutritionale: conform ambalajului. A se pastra la loc uscat si racoros. Valabilitate ..

VEGAN CHEF – Crema tartinabila  vegana sandwich aroma Cheddar 150 g

VEGAN CHEF – Crema tartinabila vegana sandwich aroma Cheddar 150 g

9,00 RON

IngredienteApa, ulei de cocos (24%), amidon din cartofi, sare cristal de Himalaya, arome, acid citric, colorant (beta-caroten).Temperatura de depozitare: +2 - +8°C.Termen de valabi..

NATURMIND – Cornet inghetata  fara gluten x 6 buc 85 g

NATURMIND – Cornet inghetata fara gluten x 6 buc 85 g

20,00 RON

Produs VEGAN fara gluten, fara lactoza.IngredienteAmidon de cartofi, zahar, faina naut, malai, lecitina din floarea soarelui, ulei cocos, sare, arome naturale.Termen de valabilitat..

Sotelli Paste fara gluten alfabet 400 g

Sotelli Paste fara gluten alfabet 400 g

7,00 RON

Ingrediente  Faina de porumb, apa. Nu contine alergeni. Recomandare pentru preparare: 100g de paste se fierb in 1l de apa, timp de 4-10 minute, dupa gust. Informatii nutrition..

Koko - Alternativă de iaurt – vanilie

Koko - Alternativă de iaurt – vanilie

25,00 RON

Nu conține alergeni, soia și lactate.IngredienteApă, lapte de nucă de cocos (18%), zahăr, amidon de porumb modificat, pectina, guma de guar, dextroza, fosfat de calciu, sare, vitam..

AROY-D – Smantana de cocos - Conserva 560 ml

AROY-D – Smantana de cocos - Conserva 560 ml

22,70 RON

IngredienteExtract de cocos 70%, apa. Nu contine alergeni.Valori nutritionale: conform ambalajului.Termen de valabilitate: conform ambalaj. Informatii nutritionale conform ambalaj...

BIOPONT – Sticks-uri sarate bio fara gluten 45 g

BIOPONT – Sticks-uri sarate bio fara gluten 45 g

7,00 RON

Produsul este potrivit pentru bebelusi incepand cu varsta de 6 luni.IngredienteAmidon*, apa*, faina (orez*, porumb*, mei*), sirop de orez*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare,..

CERBONA Baton musli  cu ciocolata si zmeura 35 g

CERBONA Baton musli cu ciocolata si zmeura 35 g

6,00 RON

Produs fara gluten, fara lactoza.IngredienteFulgi de cereale extrudate (gris de porumb, zahar, pudra de cacao), sirop de glucoza fructoza, bucati zmeura 1,2%, zahar, alune, grasime..

Afişare 1 - 12 din 124 (11 pagini)
Trimite rețeta