Vitamina E 100mg x 30 capsule moi

Vitamina E 100mg x 30 capsule moi

  • Producător: BIOFARM ROMANIA
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 29 RON


Efecte
Tratamentul carenţei de vitamină E.
Vitamina E are un puternic efect antioxidant.
Ca tratament profilactic în afecţiunile care necesită un aport suplimentar de vitamina E:
- tulburări digestive (boala celiacă, sprue-tropical, enterite regionale);
- afecţiuni ale tractului hepato-biliar (colestază cronică, ciroză hepatică, atrezie biliară, icter de cauză obstructivă); gastrectomie;
- sindrom de malabsorbţie asociat cu insuficienţă pancreatică, fibroză chistică sau cu alte afecţiuni;
- acantoză.

Compozitie
Acetat de α-tocoferil 100 mg

Mod de administrare
Adulţi: doza uzuală recomandată este de 100-300 mg acetat de α-tocoferil pe zi, administrată oral. La nevoie doza poate fi crescută la 400-500 mg pe zi. Doza trebuie individualizată , în funcţie de particularităţile  fiecărui caz.
În cazul carenţei de vitamina E asociată cu abetalipoproteinemie, doza zilnică recomandată este de 50-100 mg acetat de α-tocoferil/kg.
În cazul carenţei de vitamina E asociată cu fibroză chistică, doza zilnică recomandată este de 100-200 mg acetat de α-tocoferil.
Necesităţile de vitamina E cresc  odată cu creșterea în dietă a cantităţii de acizi grași polinesaturaţi.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta