Vitamina C picaturi x 10ml

Vitamina C picaturi x 10ml

  • Producător: BIOFARM ROMANIA
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 12,00 RON


Efecte
Vitamina C contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice intense şi după acestea, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice. Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dinţilor şi pielii. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii şi extenuării, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. De asemenea, creşte absorbţia fierului.

Compozitie

10 ml soluţie conţin 1 g acid ascorbic (vitamina C).

Mod de administrare
Se administrează:
- 8 picături pe zi pentru copii între 1 - 3 ani;
- 9-10 picături pe zi pentru copii între 4-6 ani;
- 11-12 picături pe zi pentru copii între 7-9 ani;
- 12-13 picături pe zi pentru copii între 10-18 ani;
- 14-15 picături pe zi pentru adulţi (peste 19 ani).
În sarcină şi alăptare se administrează 17-18 picături pe zi.
1 ml soluţie conţine aproximativ 23 de picături.
O picătură soluţie conţine aproximativ 4,34 mg vitamina C.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta