Livrarea Comenzilor

Vânzătorul se obligă să livreze bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător, prin curieri proprii sau ridicarea de la sediul NERTERA FARM SRL, conform opțiunii Clientului.
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare – note de transport (AWB/aviz de expediție).
Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și/sau Serviciilor numai pe teritoriul României.


AVANSURI
Produsele achitate cu avans, aflate în situatia Comenzilor Speciale, se consideră că intră sub incidența Art 16, punctul d. din OUG 34/2014 cu modificările ulterioare, Legii nr 157 din 22 iunie 2015: furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar și sunt considerate produse la care nu se poate invoca dreptul de retur.


GARANȚII
Toate bunurile comercializate de către NERTERA FARM SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.


Comanda poate fi anulată din momentul în care a fost procesată (statusul comenzii este vizibil în contul clientului). În cazul în care clientul este contactat de curier pentru o comandă cu livrare la domiciliu și acesta refuză livrarea coletului sau nu efectuează ridicarea acestuia, taxa de transport tur-retur este suportată de către acesta.
Trimite rețeta