Agrimony (Turita mare) x 20 ml

Agrimony (Turita mare) x 20 ml

  • 58 RON


Redescoperă-ți pacea interioară

„Pentru oamenii joviali, veseli, plini de umor, care iubesc pacea și sunt atât de afectați de dispute sau certuri încât sunt dispuși să cedeze mult pentru a le evita. Deși au necazuri și sunt neliniștiți sau îngrijorați, ei își ascund grijile în spatele umorului și glumelor și sunt considerați prieteni foarte buni. Consuma adesea alcool sau droguri în exces pentru a putea să îndure încercările cu voioșie.”, Edward Bach


Indicații
ascunderea îngrijorărilor, ocolirea conflictelor, încercarea de a-și păstra veselia și pacea prin consum excesiv de alcool și/sau droguri.
Agrimony te vă ajuta să poți să faci fata problemelor găsind soluții adecvate pentru rezolvarea lor astfel vei putea depăși momentele grele cu umor și o veselie care vine din adâncul sufletului.


Mod de administrare a remediilor florale Bach

Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp(de ex 08.00;13.00;18.00;22.00)
Picăturile se pun direct pe limba sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta