Beech (Fag) x 20 ml

Beech (Fag) x 20 ml

  • Producător: BACH ORIGINALS FLOWER REMEDIES UK
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 58 RON


Învață să fii îngăduitor prin criticile pe care le faci!
„Pentru cei care simt nevoia să vadă mai mult bine și mai multă frumusețe în tot ceea ce îi înconjoară. Deși multe lucruri par să fie rele, remediul îi ajuta să vadă binele care crește în interiorul lor. De asemenea, îi ajuta să aibă capacitatea de a fi mai toleranți, mai indulgenți și mai înțelegători față de diferitele moduri în care fiecare individ și fiecare lucru evoluează în vederea perfecțiunii lui finale.” Edward Bach

Indicații
Incapacitatea de a tolera acele lucruri care nu corespund propriului sistem de valori, inclinație excesiva spre critica sau de a transmite judecați de valoare.
Beech te vă ajuta să accepți felul în care fiecare individ se manifesta fiind mult mai tolerant cu cei din jur, învățând să iți exprimi constructiv opinia atunci când observi deficiențe sau anumite erori.

Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.Trimite rețeta