Clematis (Curpen) x 20 ml

Clematis (Curpen) x 20 ml

  • 62 RON


Nu mai fii un visător!
„Pentru cei care sunt visători, somnoroși, incomplet treziți, fară un interes prea mare în viață. Sunt oameni tăcuți, care nu sunt foarte fericiți în circumstanțele prezente și care trăiesc mai mult în viitor decât în prezent. Ei trăiesc cu speranță unor vremuri mai fericite, când idealurile lor ar putea deveni realitate. Când sunt bolnavi, unii dintre ei fac puține eforturi sau deloc pentru a se însănătoși și în anumite cazuri abia așteaptă moartea, în speranță unor timpuri mai bune sau pentru a se reîntâlni cu cineva drag pe care l-au pierdut.” Edward Bach

Indicații
Stări de somnolență și îngândurare, absență interesului pentru prezent și scăderea capacității de concentrare, înclinația spre o lume imaginară sau spre un viitor idealizat.
Clematis te va ajuta să iți transformi visele în realitate prin faptul că te vă aduce cu picioarele pe pământ reducând înclinația către visare.

Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta