Centaury (Tintură) x 20 ml

Centaury (Tintură) x 20 ml

  • 59,50 RON


Exprimă-ți dorința iar atunci când este necesar învață să spui "nu"
„Pentru oamenii amabili, tăcuți, blânzi, care sunt extrem de dispuși să-i ajute pe alții. Își suprasolicită puterea în strădaniile lor. Doresc atât de mult să ajute încât devin mai mult servitori decât ajutoare benevole. Natura lor bună îi determină să facă mai mult decât li se cere și, procedând astfel, ei își pot neglija propria lor misiune în viață.” Edward Bach

Indicații
Tendita de a renunța la nevoile proprii în favoarea cerințelor celor din jur, greutate în a spune "nu", dorința puternică de a ajuta.
Centaury te va ajuta să poți spune "nu" cu mai multa ușurință atunci când acest lucru vă fi necesar și te vă ajută să fii mult mai rațional atunci când iți folosești bunăvoința, respectând și nevoile tale.


Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta