Wild Oat (Ovăz sălbatic) x 20 ml

Wild Oat (Ovăz sălbatic) x 20 ml

  • 59,50 RON


Găsește-ți chemarea!
„Pentru cei care au ambiția de a face ceva important în viață, care doresc să dețină multe experiențe și să se bucure de toate posibilitățile, să trăiască viață din plin. Dificultatea lor este aceea de a stabili ce ocupație să urmeze. Desi ambițiile lor sunt puternice, ei nu au nicio chemare pe care să o simță mai presus de toate celelalte. Aceasta poate duce la întârzieri și insatisfacții.” Edward Bach

Indicații

Nesiguranță cu privire la scopul în viață și la direcția pe care trebuie să o urmezi, lipsa satisfacției profesionale , sentimente de inutilitate.
Wild Oat te va ajuta să poți să iți descoperi vocația și domeniul unde poți să iți pui în valoare la maxim talentele și abilitățile.

Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta