Water Violet (Viorea de baltă) x 20 ml

Water Violet (Viorea de baltă) x 20 ml

  • 62 RON


Nu mai fii singuratic și comunică mai mult cu cei din jur!
„Pentru cei cărora le place să fie singuri, fie că sunt sănătoși, fie că sunt bolnavi. Sunt oameni foarte tăcuți, care vorbesc puțin și cu blândețe. Sunt foarte independenți, capabili și încrezători în sine. Nu se lasă aproape deloc influențați de opiniile celorlalți. Sunt distanți, nu se amestecă în treburile altora și merg pe propriul lor drum. Sunt inteligenți și talentați, pacea și calmul lor sunt o binecuvântare pentru cei din jur.” Edward Bach

Indicații
Dorința de a trăi singur în izolare, dificultăți de comunicare și de socializare.
Water Violet te va ajuta să poți să iți împărtășești mai ușor sentimentele, gândurile și experiențele, te va ajuta să te poți apropria mai mult de oameni și să ieși din starea de izolare.


Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta