Vervain (Verbina) x 20 ml

Vervain (Verbina) x 20 ml

  • 59,50 RON


Apreciază părerile celorlalți și crește-ți entuziasmul!
„Pentru cei cu principii și idei fixe, care sunt siguri că au dreptate și pe care le schimba foarte rar. Ei doresc să-i convertească pe toți cei din jurul lor la propriile lor viziuni asupra vieții. Au o voință puternică și mult curaj atunci când sunt convinși de ideile pe care doresc să le transmită celorlalți. Când sunt bolnavi, continuă să depună eforturi mult timp după ce alții și-ar fi abandonat îndatoririle.” Edward Bach

Indicații
Dorința de a schimba opiniile celor din jur la propriile convingeri și viziuni asupra vieții.
Vervain te va ajuta să respecți convingerile altora și să iți lărgești perspectiva cu noi puncte de vedere, te vă ajuta să iți folosești cu măsură energia care te înflăcărează.

Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta