Rock rose (Trandafir Sălbatic) x 20 ml

Rock rose (Trandafir Sălbatic) x 20 ml

  • 62 RON


Fii calm și păstrează-ți prezența de spirit în orice situație!
"Este remediul de urgență pentru cazurile în care pare să nu mai existe nicio speranță. În cazuri de accident sau boala subită sau când pacientul este foarte înfricoșat sau îngrozit sau dacă starea acestuia este suficient de gravă încât să provoace o mare frică celor din jur. Dacă pacientul nu este conștient, îi pot fi umezite buzele cu acest remediu. Pot fi necesare alte remedii în completare, de exemplu Clematis, în cazul în care se constată prezența stării de inconștiență, care este o stare profunda de somn; dacă există chin interior, Agrimony, s.a.m.d." Edward Bach

Indicații
Stări de panică care pot fi însoțite de reacții neurovegetative, frica accentuată, coșmaruri.
Rock rose te va ajuta că în orice situație critica sau de urgență să iți mobilizezi forțele și să acționezi cu calm.

Mod de administrare a remediilor florale Bach
Administrarea pe scurtă durata
Din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lungă
Se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale.
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp (de ex 08.00;13.00;18.00;22.00).
Picăturile se pun direct pe limbă sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta