Rescue Remedy - Remediul Salvator x 20 ml

Rescue Remedy - Remediul Salvator x 20 ml

  • 68 RON


Rescue Remedy a fost creat special de Dr. Bach pentru situațiile de urgență fiind format dintr-un amestec de 5 remedii florale.

Astfel cele 5 remedii florale din compoziția Rescue Remedy sunt:

    Star of Bethlehem
    Rock Rose
    Clematis
    Impatiens
    Cherry plum

Indicații Rescue Remedy
    înainte sau în timpul unui stres puternic generat de anumite evenimente(examen, vizita stomatolog, zbor cu avionul, interviu angajare, intervenție chirugicala)
    în urma unui accident(de muncă, de mașină, sportiv)
    după o spaimă puternică sau după un coșmar
    după vizionarea unor imagini înfricoșătoare(film, joc video, accident)
    în urma unei mușcături de animale sau după lovituri, arsuri
    în urma unor evenimente ce au determinat șocuri sau traume fizice sau emoționale
    în cazul apariției unor simptome cu evoluție alarmantă(stare de leșin, durere în piept,reacții alergice, atacuri de panică etc).


Rescue Remedy te va ajuta să poți gestiona eficient situația dificilă în care te afli, te ajută să te calmezi rapid, neutralizează efectele socului emoțional.
Rescue Remedy în functie de nevoile personale se poate utiliza singur sau în combinație cu alte remedii florale.


Mod de administrare
Administrarea pe scurtă durata

   - din remediile selecționate se pun câte 2 picături într-un pahar cu apă plata și se bea în înghițituri mici până la ameliorarea simptomelor sau până la dispariția lor.

Administrarea pe durata mai lung-
    -se va prepară o sticluța de tratament în care se vor combina maxim 7 remedii florale
Cu ajutorul pipetei incluse în sticluță se administrează 4 picături de 4 ori pe zi: prima doză la trezire, ultima înainte de culcare iar celelalte două în timpul zilei la intervale egale de timp(de ex 08.00;13.00;18.00;22.00)
    Picăturile se pun direct pe limba sau se pot dilua într-un pahar cu apă plată.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta