Gotu Kola 500 mg x 120 cps vegetale

Gotu Kola 500 mg x 120 cps vegetale

  • Producător: PROVITA NUTRITION
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 102 RON


120 capsule vegetale.

Gotu Kola (Centella asiatică) este o plantă perenă originară din India, Japonia, China, Indonezia, Africa de Sud, Sri Lanka și Pacificul de Sud. Este o plantă din familia pătrunjelului, fără aromă sau gust. Frunzele și tulpinile sunt părțile utilizate în medicină.
Această plantă mai este cunoscută și sub denumirea "fântâna tinereții".

Efecte
- Îmbunătățește funcțiile creierului ,fiind cunoscută ca și plantă a longevității. Beneficiile plantei variază de la îmbunătățirea semnificativă a memoriei, restabilirea funcției nervoase până la îmbunătățirea calității și circulației sângelui, restabilirea digestiei și accelerarea vindecării rănilor.
- Mărește inteligența și îmbunătățește funcția cognitivă. Gotu Kola este un stimulent cognitiv fară efecte secundare. Într-un studiu, copiii care au luat o jumătate de gram de pulbere de extract Gotu Kola în fiecare zi, timp de un an, au demonstrat o îmbunatățire semnificativă a nivelului lor intelectual. După șase luni, a existat o îmbunatățire substanțială a inteligenței, a funcției cognitive și a concentrării
- Reconstituie sistemul nervos și reduce stresul și anxietatea. S-a demonstrat că repară și restaurează axonii, care sunt utilizați pentru transmiterea impulsurilor nervoase în creier și corp, fiind utilizat încă din istorie că medicament contra anxietății, stresului și insomniei
- Prezintă efecte psiho-spirituale fiind considerată Planta Iluminării

Compoziție
Fiecare capsulă conține:
Pulbere din frunze de Gotu Kola (Centella asiatică) - 500 mg
Capsulă vegetală (hipromeloza) - 98 mg
Celuloză microcristalină (agent de încărcare) - 50 mg
Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) - 5 mg
Nu conține:lapte și produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome, sau coloranți artificiali.

Administrare

Adulți: 2-3 capsule pe zi

Atenționări
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Consultați un specialist pentru o utilizare prelungită. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, nu folosiți acest produs. Dacă maniferstarile neplăcute persistă sau se agravează ori apar altele noi, încetați utilizarea și consultați specialistul. Consultați specialistul înainte de a utiliza acest produs dacă folosiți concomitent medicamente cu prescripție medicală. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta varíata și echilibrată și un mod de viață sănătos.


Recomandări
Se recomandă să se înceapă administrarea cu dozele mici și să se crească treptat dozele spre cele maxime. După administrarea continuă de 3-4 săptămâni la dozajul maxim se recomanda să se facă pauza 2-3 zile.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta