Formula Candida x 90 cps

Formula Candida x 90 cps

  • Producător: PROVITA NUTRITION
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 101,50 RON


Ce este Candida?

Candida este o ciupercă care face parte din familia drojdiilor, ea se găsește în organismul uman în număr mic alaturi de diferite bacterii folositoare. Probleme pot să apară atunci când în urma unui tratament cu antibiotic se inclina balanță în favoarea Candidei determinând așa numita Candidoza.

Manifestările posibile în infecția cu Candida pot fi următoarele:
- balonări, gaze intestinale, diaree, oboseală, dureri de cap, stare depresivă, infecții vaginale repetate (la femei), Alergii, Astm.

Descriere

Formula Candida este un produs natural folosit cu eficiență în tratamentul candidozei, are în compoziție componente cu acțiune atifungica și anume acid caprilic, p'dArco, praf de usturoi, pulbere de oregano, extract din semințe de grapefruit


Compoziție

    Acid caprilic………………………....................................…250 mg
    Pulbere de Tabebuia impetiginosa..………………….........130 mg
    Pulbere de usturoi (Allium sativum).....................................90 mg
    Pulbere din frunză de Origanum vulgare.............................60 mg
    Extract din sâmburi de grapefruit (Citrus paradiși) ..............50 mg

Încapsulat în capsula de gelatina naturala cu celuloză microcristalină.
Înveliș capsula: gelatina, apă purificată
Nu conține: lactate, ou, conservanți artificiali, coloranți, fermenți, îndulcitori artificiali, grau, soia, porumb sau gluten


Compoziție

Fiecare capsulă conține:

Complex probiotic - 6 miliarde

Mod de administrare
    3 capsule/zi sau se vă urma următoarea schema pe o perioada de 27 de zile:
        Ziua 1 - 7 …. 2 capsule pe zi (Dimineața + Seara)
        Ziua 8 - 11 …. 3 capsule pe zi (1 Dimineața + 2 Seara)
        Ziua 12 – 27 …. 4 capsule pe zi (2 Dimineața + 2 Seara)


Recomandări
La finalul tratamentului se recomanda continuarea cu Acidophilus Activ pentru refacerea florei bacteriene, se poate asocia cu Curățitorul de Colon care ajuta la eliminarea mico-toxinelor candidei ce s-au acumulat în intestinul gros.

În caz de candidoza vaginala se recomanda tratamentul cu Formula Candida în asociere cu spălaturi vaginale cu infuzie de pulbere din scoarță P'au d'Arco(2-3 capsule desfăcute) înainte de culcare , precum și introducerea adânc în vagin a 1-2 capsule de Acidophilus Activ.

ATENȚIE: A nu se administra în caz de sarcina sau alăptare.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta