Gaba Ne-Sintetic cu P5P x 60 cps

Gaba Ne-Sintetic cu P5P x 60 cps

  • Producător: PROVITA NUTRITION
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 69 RON


60 capsule


GABA (acidul gama-amino-butiric) se produce la nivelul sistemului nervos central fiind un neurotrasmitator inhibitor iar concetratia lui scade odată cu vârstă. Acest aminoacid este folosit de către creier pentru a induce starea de calm îs pentru a reduce starea de nervozitate.
GABA produs de firma Koning este otinut din surse naturale este asociat cu Acid L-Glutamic și P5P (Piridoxal-5-Fosfat) o forma coenzimica a vitaminei B6 pe care studiile au arătat că este cea mai eficienta forma pentru potențarea acțiunii GABA.
Acidul L-Glutamic este și el esențial pentru metabolizarea GABA și totodată este un neurotrasmitator esențial pentru funcția: cognitiva, de învățare și memorare.
Modul lui de acțiune se bazează pe neutralizarea efectelor stimulative ale glutamatului, neurotrasmitator antagonic secretat în creier.

Efecte
 - Prezintă efect de relaxare și reduce starea de anxietate la subiecții sănătoși, efectul instalandu-se la aproximativ o ora de la administrare.
  - Regularizează funcțiile instinctive precum somnul fară să determine amețeală sau confuzie precum unele relaxante sau somnifere de sinteză
  - Poate să scadă intensitatea durerilor de orice fel prin reducerea stresului
  - Îmbunătățește funcția cognitiva la persoanele în vârstă
  - Mărește secreția de HGH (hormonul de creștere) în special după efort fizic, mulți sportivi adminitrandu-l pentru a se relaxa după efort. Ajuta, de asemenea la creșterea masei musculare.

Compoziție
Gaba (acid gama-aminobutiric) sursa naturală – 500 mg
Acid L-glutamic – 100 mg
Vitamina B6 (piridoxal-5-fosfat) – 15 mg

Mod de administrare

Modul recomandat de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi sau după sfatul medicului.

Atenționări
Consultați medicul daca administrați și medicamente alopate pentru anxietate
A nu se administra femeilor însărcinate sau care alăptează.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta