Tratamente personalizate pentru diferite tipuri de afectiuni

V3 Logo

Tratamente personalizate
pentru diferite tipuri de afectiuni


Farmacia ROUA- farmacie autorizata cu laborator pentru prepararea retetelor de uz uman si veterinar


PROFESIONALISM   |   PASIUNE   |   INOVATIE

Farmacia cu recepturã vine în sprijinul pacientilor cu intolerante sau alergii la anumiti excipienti din preparatele industriale, acestia fiind inlocuiti cu alte substante bine tolerate, obtinand un tratament personalizat.

Laboratorul Farmaciei ROUA este dotat cu aparatura la standarde europene, cu tehnolgie avansata. Echipa de farmacisti specialisti respecta Regulile de buna practica farmaceutica, necesare obtinerii preparatelor la cele mai inalte standarde de calitate. Realizam o gama larga de forme farmaceutice – de uz intern (capsule, pulberi, solutii, siropuri), de uz extern (crema, unguent, emulsie, solutii, pudre, ovule, supozitoare, preparate transdermice, dermatocosmetice), de uz extern sterile (picaturi/unguente oftalmice, unguente cu antibiotice).


Tratamente personalizate – retete magistrale

Vaste afectiuni: pediatrice, dermatologice, ginecologice, proctologice, reumatice, stomatologice, sfera ORL, inclusiv cele veterinare pot fi tratate cu ajutorul preparatelor magistrale, pacientul are astfel acces la tratamente individualizate – compozitie, concentratie, forma farmaceutica – adaptate la nevoile fiecaruia. Pentru a beneficia de tratamentul prescris, va rugam incarcati reteta aici.

IMPORTANT! Preparatele magistrale se pot comanda la farmacia ROUA doar pe baza de precriptie medicala!


Produse proprii

Echipa noastra de farmacisti specialisti are o vasta experienta in dezvoltarea de noi produse de intretinere si ingrijire corporala. Descrierea produselor o regasiti aici in sectiunea “Laborator farmaceutic ROUA”


Preparate sterile

Preparatele sterile pot fi lichide, semisolide si solide destinate administrarii oculare, topice, intrarectale, intravaginale. Asepsia este obligatorie pentru evitarea contaminarii microbiologice a preparatului si este asigurata prin preparea in spatii sterile special amenajate, utilizand ustensile, substante si ambalaje sterilizate in prealabil. Laboratorul Farmaciei ROUA are in dotare hota cu flux laminar, indeplinind conditiile prepararii sterile conform Farmacopeei Romane ed X.

IMPORTANT! Preparatele magistrale se pot comanda la farmacia ROUA doar pe baza de precriptie medicala!


Preparate oficinale si traditionale

Preparatele oficinale si traditionale au formule predefinite fiind o alternativa a preparatelor industiale. Preparatele traditionale le gasiti in Farmacia ROUA fara a necesita prescriptie medicala. Preparatele oficinale care necesita recomandarea medicului specialist se pot elibera doar baza pe prescriptie medicala.


Tratamente veterinare

Tratamentele veterinare reprezintã o categorie aparte. Ca iubitori de animale de companie, ne dorim ca acestia sa beneficieze de servicii farmaceutice la cele mai inalte standarde, facilitandu-le accesul la tratamente personalizate. În recepturã, farmacistul nostru poate prepara la recomandarea medicului veterinar diferite forme farmaceutice in concentratiile potrivite acestei categorii de “pacienti”.

IMPORTANT! Preparatele magistrale se pot comanda la farmacia ROUA doar pe baza de precriptie medicala!

O multitudine de medicamente se fabricã la scarã industrialã în prezent, sectorul farmaceutic oferind solutii la nenumãrate probleme de sãnãtate. Cu toate acestea, existã situatii când pacientii au nevoie de tratamente individualizate, cu diferite combinatii de substante active si formulãri, ce nu se produc industrial.

Trimite rețeta