SECOM Monolaurin 500 mg x 60 cps vegetale

SECOM Monolaurin 500 mg x 60 cps vegetale

  • Producător: SOLARAY
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 49 RON


Monolaurin, cunoscut adesea si sub denumirea de monolaurat de glicerol, este monoesterul format din glicerol si acid lauric. Acidul lauric este un acid gras saturat regasit in mod natural in natura , cu catena medie si 12 atomi de carbon.
Cea mai bogata sursa de monolaurin este nuca de cocos, dar monolaurinul se mai gaseste si in laptele matern si in uleiul din samburi de palmier.
Activitatea antimicrobiana a acizilor grasi si a derivatilor acestora este bine cunoscuta , iar lungimea catenei, gradul de saturare (cis sau trans) si gruparile functionale sunt variabile ce influenteaza aceasta activitate.
Monolaurin este unul dintre cei mai potenti astfel de agenti antimicrobieni, fiind de pana la 200 de ori mai eficient decat acidul lauric in eliminarea anumitor factori perturbatori, conform studiilor. Astfel, monolaurin este eficient asupra unui spectru larg de microorganisme, iar, pe langa aceasta proprietate, sustine si eficacitatea agentilor antibacterieni utilizati ca terapie alopata, in mod conventional.

Efecte
    - sustinerea capacitatilor de aparare ale organismului in cazul dezechilibrelor imunitare, prin:
    - suport in fata unei serii largi de factori perturbatori (bacterii, virusuri, fungi, dermatofiti, paraziti):
    - sustine solubilizarea invelisului lipidic ce protejeaza factorii perturbatori, favorizand dezintegrarea membranei externe a acestora si in cele din urma eliminarea din organism
   -  favorizeaza inhibarea dezvoltarii si inmultirii acestora
   -  sustinerea capacitatilor de recuperare ale organismului in cazul dezechilibrelor imunitare:
    - suport in reducerea oboselii si a manifestarilor asociate acesteia prin intermediul capacitatii de a elimina diversii factorii perturbatori care in timp pot slabi organismul;
    - ofera suport in cazul administrarii terapiei alopate sustinand eficacitatea acesteia si reducerea instalarii rezistentei.


Compozitie
Monolaurin......................................................   500 mg
(gliceril-monolaurat extras din Nuca-de-cocos/Cocos nucifera)


Mod de administrare
Cate 1 capsula de 2 ori/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Atentie
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.


Contraindicatii
Utilizarea de catre persoanele cu alergii la nucifere se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.


Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta