Gaviscon mentol 10ml suspensie orala x12pl. unidoza

Gaviscon mentol 10ml suspensie orala x12pl. unidoza

  • 30,00 RON


Citiţi cu atenţie şi in intregime prospectul inainte de a incepe sa utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastra. Utilizaţi intotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Indicatii
Gaviscon Mentol suspensie orala in plic aparţine unui grup de medicamente numite „supresori ai refluxului”, care formeaza un strat protectorpana la 4 orepeste conţinutul stomacului, impiedicand acidul gastric sa paraseasca stomacul, unde acţioneaza, şi sa patrunda in esofag, unde provoaca durere şi disconfort.
Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitaţia acida, senzaţia de arsura in capul pieptului şi indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, dupa mese sau in timpul sarcinii sau la pacienţii cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Compozitie

-Substanţele active din fiecare plic (10 ml) cu suspensie orala sunt : alginat de sodiu 500 mg, hidrogenocarbonat de sodiu 267 mg şi carbonat de calciu 160 mg.
-Celelalte componente sunt: carbomer 974 P, parahidroxibenzoat de metil (E 218) şi parahidroxibenzoat de propil (E 216), zaharina sodica, hidroxid de sodiu, aroma naturala de menta şi apapurificata. Acest medicament nu conţine zahar sau coloranţi.
Cum arata Gaviscon Mentol suspensie orala in plicşi conţinutul ambalajului
Medicamentul Gaviscon Mentol suspensie orala in pliceste o suspensie de culoare aproape alba, cu miros şi aroma de menta.

Mod de administrare
Adulţii, inclusiv varstnici, si adolescenti cu varsta de 12 ani şi mai mari:unul pana la doua plicuri dupa masa şi la culcare sau conform recomandarilor (maxim de patru ori pe zi).
Copii si adolescenti cu varsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.
Daca luaţi mai mult decat trebuie din Gaviscon Mentol suspensie orala in plic
Daca luaţi prea mult din acest medicament, este puţin probabil sa va faca rau. Cu toate acestea, va puteţi simţi balonat. Adresaţi-va medicului dumneavoastra daca acest simptom nu dispare.
Daca uitaţi sa luaţi Gaviscon Mentol suspensie orala in plic
Daca ati uitat sa luaţi o doza, nu este necesar sa luaţi o doza dubla data viitoare, ci continuaţi sa luaţi doza obişnuita la momentul potrivit.

Contraindicaţii
Nu luaţi Gaviscon Mentol suspensie orala in plic:
-daca ştiţi ca sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre componentele Gaviscon Mentol suspensie orala in plic, deoarece foarte rar au aparut dificultaţi in respiraţie şi erupţii trecatoare pe piele.

Precauţii

Adresaţi-va medicului dumneavostra daca simptomele persista dupa 7 zile de utilizare.
Sarcina, alaptarea şi fertilitatea: Puteţi lua acest medicament daca sunteţi gravida sau alaptaţi.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta