Corega Tabs Bio Formula x 30 tablete pentru curatare

Corega Tabs Bio Formula x 30 tablete pentru curatare

  • 27 RON


Cutie cu 30 tablete efecrvescente.

Efecte
-  Corega tabs este un produs conceput pentru igienizarea protezelor dentare, comprimatele au efect dezinfectant si antibacterian, prevenind depunerile de tartru si inflamatiile gingivale. Ajuta la reducerea placii bacteriene si la indepartarea petelor persistente.
-  Curata in profunzime si lasa mai putine spatii propice dezvoltarii de bacterii si de alte microorganisme nedorite. redand astfel culoarea initiala a protezei.
-  Distruge bacteriile care determina respiratia urat mirositoare. Avand o formula non-abraziva actioneaza fara a deteriora materialului din care este fabricata proteza dentara.

Mod de utilizare
1.    Se introduce o tableta efervescenta COREGA intr-un recipient cu apa foarte calda (nu fierbinte), in cantitate suficienta incat sa acopere proteza dentara.
2.    Se lasa proteza in solutia obtinuta timp de 3-5 minute.
3.    Se curata proteza dentara cu solutia obtinuta, folosind o periuta de dinti cu peri moi.
4.    Se clateste proteza dentara sub jet de apa.
5.    Se arunca solutia ramasa imediat dupa utilizare.




Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.




  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta