ZDROVIT Calcidin Calciu 600 mg x 56 cpr

ZDROVIT Calcidin Calciu 600 mg x 56 cpr

  • Producător: ZDROVIT
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 23,00 RON


Efecte
-    Recomandat in tratamentul urmatoarelor afectiuni: osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase.
-    Necesar pentru dezvoltarea osoasa normala, coagularea sanguina, transmisia neuronala, functia muschiului inimii si tonusul muscular scheletic.
-    Vitamina D3 din componenta produsului favorizeaza preluarea calciului si stimuleaza fixarea acestuia in oase.
-    Vitamina K din componenta ajuta la formarea osteocalcinei, o proteina cu rol in fixarea calciului in oase.


Compozitie
1 comprimat filmat de 1,8 g contine: Calciu 600 mg (75%*), Vitamina K 75 µg (50%*), Vitamina D35 µg (50%*).
*VNR - Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal).


Mod de administrare
2 comprimate pe zi dizolvate in apa. Produs destinat adultilor.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta