Verolit  Forte x 5 ml

Verolit Forte x 5 ml

  • Producător: TRANSVITAL COSMETICS
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 18.07.2024, 14:09:26
  • 20,50 RON


Efecte
Recomandat pentru indepartarea negilor si verucilor de pe suprafata pielii mainilor si picioarelor.
 
Compozitie
Aqua, Malic acid, Citric acid, Xanthan gum, Sodium borate.

Mod de administrare
Se aplica de 1-2 ori pe zi, preferabil seara, inainte de culcare. Gelul se aplica direct pe suprafata negului, astfel ca preparatul sa acopere toata suprafata afectata, dar sa nu ajunga in alte zone ale pielii. Dupa uscare se formeaza o pelicula solida care isi exercita efectul.
Operatiunea trebuie repetata, in caz de spalare sau stergere a peliculei active, de cel putin 2 ori pe zi.
Negul/veruca poate disparea chiar din prima saptamana de tratament. In cazul in care negul/veruca nu dispare complet, repetati tratamentul dupa o pauza de 7 zile.
Pentru protejarea pielii din jurul negului/verucii se recoamnda folosirea balsamului de galbenele.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta