Ulei Hapciu Nazal, R50 x 5ml

Ulei Hapciu Nazal, R50 x 5ml

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 12,50 RON


Formula complexă din 10 uleiuri esențiale ajută la desfundarea rapidă a nasului și contribuie la îmbunătățirea respirației.

Asocierea a două specii de uleiuri esențiale de eucalipt, globus și radiata, contribuie la desfundarea rapidă a nasului, in timp ce uleiul de copaiba protejează mucoasa.
Mucoasa nazală este protejată și de aplicarea externă care se face ușor, datorită sticlei cu roll on.
Produs 100% natural.
Pentru uz extern.

Beneficii
- Ajută la desfundarea nasului și contribuie la imbunătățirea respirației
- Acționează rapid
- Protejează mucoasa nazală
- Rețeta complexă doar din uleiuri esențiale
- Produs 100% natural.

Ingrediente
Uleiuri esenţiale de:
eucalipt (Eucalyptus globulus şi Eucalyptus radiata),
mentă (Mentha piperita),
lemon verbena (Lippia citriodora),
mirt (Myrtus communis),
pin (Pinus sylvestris),
rozmarin (Rosmarinus officinalis),
dafin (Laurus nobilis),
copaiba (Copaifera reticulata),
calomfir (Chrysanthemum balsamita).

Mod administrare

Se deşurubează capacul de protecţie, se poziţionează sticluţa în dreptul nasului şi se inspiră adânc alternativ pe fiecare nară, direct din sticluţă (după ce se rulează bila).

Se mai poate aplica la baza nasului. Se foloseşte de câte ori este nevoie pe zi.
A nu se folosi la copii sub 3 ani.

Citiţi cu atenţie prospectul înainte de utilizare.


Asocieri recomandate
Pentru reducerea disconfortului respirator HAPCIU NAZAL -R50 se poate asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsule Biosept-A5, tinctura  Biosept-A4, Biomicin Forte -A3/A15, Biomicin -A2/A14,  produsele din gama Hapciu si gama Plantusin, ceai Plantusin -R1, ceai Bronhofit (Uşurarea respiraţiei)-R1, ceai P-Pulmonar -R14.

* Prospect.pdfVa multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta