Tonimer lab Isotonic Soft spray x 125 ml

Tonimer lab Isotonic Soft spray x 125 ml

  • 50 RON


Efecte
Fluidifica mucusul din pasajele nazale ale copiilor si persoanelor varstnice, in caz de uscaciune a membranei mucoasei nazale si raceli.
 
Compozitie   
Apa de mare, solutie izotonica sterila, bogata in oligoelemente si saruri minerale.
Fara conservanti.
Fara gaz propulsor in contact cu produsul.

Mod de administrare
Poate fi utilizat zilnic - de mai multe ori pe zi, timp de 15 zile sau in conformitate cu recomandarile medicului.
Poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.
Pentru copii cu varsta > 3 ani sau persoane cu mucoasa nazala sensibila.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta