Tinctura de Sanziene x 50 ml

Tinctura de Sanziene x 50 ml

  • Producător: DACIA PLANT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 00:02:37
  • 15,50 RON


Efecte
- Sustine buna functionare a sistemului nervos si a glandei tiroide;
- Amelioreaza diureza, mentinand astfel sanatatea aparatului urinar;
- Imbunatateste aspectul si sustine sanatatea pielii;
- Efect rapid, datorat solutiei hidroalcoolice, care, dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, sunt cel mai usor asimilate de organism.

Compozitie
Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de Sanziene (Galium verum).


Mod de administrare
Intern
Copii intre 3 si 12 ani: 10-15 picaturi de 3 ori pe zi;
Copii si tineri intre 12 si 18 ani: 15-20 picaturi de 3 ori pe zi;
Adulti: 30 picaturi de 3 ori pe zi.
Extern
Badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea a 20-30 picaturi de tinctura la 100 ml de apa), in functie de sensibilitatea pielii.


Contraindicatii
A nu se administra in sarcina, alaptare, sau in caz de intoleranta la oricare dintre componentele produsului.


Precautii
Se recomanda administrarea dupa masa la persoanele cu sensibilitate gastrica.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta