Tinctura de Rostopasca x 50 ml

Tinctura de Rostopasca x 50 ml

  • Producător: DACIA PLANT
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 22 RON


Efecte
- Actioneaza preponderent la nivelul aparatului digestiv si a vezicii biliare;
- Sustine buna functionare a vezicii si cailor biliare; prezinta efect coleretic si colagog (stimuleaza secretia de bila si favorizeaza eliberarea acesteia); imbunatateste fluxul biliar;
- Stimuleaza peristalstismul intestinal si secretia gastrica si pancreatica;
- Prezinta efect antispastic biliar, intestinal, gastric, uterin si bronsic;
- Imbuntataeste digestia si prezinta efect hipocolesterolemiant;
- Utila in dificultati respiratorii cauzate de stagnarea biliara (afectiune ce poate afecta plamanii).
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

Trimite rețeta