Test 3 in1 x 1cutie (Veneris)

Test 3 in1 x 1cutie (Veneris)

  • Producător: BIOTECH ATLANTIC USA
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 81,00 RON


Test rapid Veneris 3 in 1 pentru infectii intime (candidoza, vaginita bacteriana, tricomoniaza), pentru auto-testare.

Efecte
- Depisteaza in urina cele mai frecvente infectii sexuale la femei si barbati;
- Precizie mai mare de 98%;
- Rezultatul in 15 minute.


Infectiile transmisibile sexual sunt printre cele mai comune cauze de boala din lume si au consecinte majore.
Intarzierea diagnosticului si tratamentului in stadiile incopiente poate duce la complicatii serioase precum infertilitatea, pierderea de sarcina, sarcina ectopica, cancer anogenital, nastere premature sau infectii neonatale si infantile.
Testul rapid Veneris 3 in 1 contine o caseta cu trei benzi de testare pentru depistarea Candidozei, Vaginitei bacteriane si Trichomoniazei.
Se foloseste conform instructiunilor de utilizare din ambalaj.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta