Termometru digital Healthy Line cu cap flexibil SHL -  T10A

Termometru digital Healthy Line cu cap flexibil SHL - T10A

  • Producător: HEALTHY LINE
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 21,00 RON


Descriere

Termometru digital de inalta calitate si precizie, cu masurare rapida a temperaturii Prevazut cu varf flexibil si ecran usor de citit, este sigur si lipsit de riscuri in utilizare Designul modern, care cu siguranta va atrage atentia.


Caracteristici

Masurare rapida in 10 secunde – Temperatura dumneavoastra este afisata pe ecran in aproximativ secunde, de la momentul declansarii masurarii.

Confirmare sonora – La sfarsitul masuratorii termometrul emite un semnal sonor, iar valoarea stabilizata este afisata pe ecran.

Memorie – Ultima valoare masurata este salvata in memoria termometrului si poate fi vizualizata cand se trece la o noua masuratoare.

Flexibil – Produsul este prevazut cu varf flexibil pentru ergonomia utilizarii, si asigurarea unui maxim confort.

Rezistent la apa.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta