Talpa gastei, paducel si vasc x 40 cps

Talpa gastei, paducel si vasc x 40 cps

  • Producător: FAVISAN LUGOJ
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 18,50 RON


Efecte 
- Mentine sanatatea sistemului nervos si cardiac, scade tensiunea arteriala. Induce o circulatie normala la nivelul coronarelor, favorizeaza o mai buna hranire a celulelor musculare ale cordului, imbunatateste microcirculatia cerebrala.
- Recomandat ca adjuvant in afectiuni cardio-vasculare, ateroscleroza, hipercolesterolemie, nervozitate, stres, bufeuri, linistirea starilor de sufocare in astm, tulburari neurovegetative, tulburari de climax, insomnie, in toate starile in care organele sunt antrenate de o excitatie.
 
Compozitie  
100 mg talpa gastei (leonuri herba);  75 mg paducel (crataegi folium cum flos);  75 mg vasc (visci folim).


Mod de administrare   
1 capsula de 3 ori pe zi.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta