Synocam 200 mg/500 mg x 10 cpr.filmate

Synocam 200 mg/500 mg x 10 cpr.filmate

  • 19 RON


Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicatii
Synocam este recomandat pentru ameliorarea temporară a durerilor de intensitate uşoară până la moderată asociate cu: migrenă, cefalee, dureri de spate, dureri menstruale, dureri dentare, dureri reumatice și musculare, simptome de răceală și gripă, durere în gât și febră.
 
Compoziție
Fiecare comprimat filmat conţine ibuprofen 200 mg și paracetamol 500 mg.
Lista excipienţilor: Nucleul comprimatului: Amidon de porumb, Crospovidonă (tip A) (E 1202), Dioxid de siliciu coloidal anhidru (E 551), Povidona K-30 (E 1201), Amidon pregelatinizat (porumb), Talc (E 553b), Acid stearic (50) Film de acoperire: Alcool polivinilic (E 1203), Talc (E 553b), Macrogol 3350 (E 1521), Dioxid de titan (E 171)

Mod de administrare
Adulți: Se administrează câte un comprimat de până la trei ori pe zi cu apă. Intervalul dintre doze trebuie să fie de cel puțin 6 ore.  
Dacă administrarea unui singur comprimat nu controlează simptomele, pot fi administrate maxim câte două  comprimate de până la 3 ori pe zi. Intervalul dintre dozele unice trebuie să fie de Doza maximă este de 6 comprimate (1200 mg ibuprofen, 3000 mg paracetamol) în 24 ore.
Vârstnici:  Nu sunt necesare ajustări ale dozei.

Contraindicaţii
Nu luați Synocam dacă:
- sunteți alergic la ibuprofen, paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauţii
Discutați cu medicul dumneavostră sau farmacistul înainte de a lua Synocam.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu utilizați Synocam în timpul ultimilor trei luni de sarcină. Aveți grijă deosebită dacă sunteți în primele 6 luni de sarcină.
Synocam nu este recomandat femeilor care intenționează să rămână gravide.
Ibuprofen: Ibuprofenul aparține unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei.
Acest lucru este reversibil la oprirea medicamentului. Trebuie să vă informați medicul dacă intenționați să rămâneți gravidă sau nu reușiți sa rămâneți gravidă.
Paracetamol: Dacă este necesar, Synocam poate fi utilizat în timpul sarcinii. Trebuie utilizată cea mai mică doză posibilă care reduce durerea și/sau febra pentru cel mai scurt timp posibil.
Contactați medicul sau farmacistul dacă durerea și/sau febra nu se reduc sau dacă trebuie să luați medicamentul mai des.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor
Synocam poate provoca amețeli, tulburări de concentrare și somnolență.
Dacă aveți unul dintre simptomele menționate mai sus, nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje.

Prezentare
10 comprimate filmate
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta