Sun Lyte x 8plicuri

Sun Lyte x 8plicuri

  • Producător: SUN WAVE PHARMA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 20.07.2024, 09:17:43
  • 63,00 RON


Efecte
- Contribuie la prevenirea deshidratarii la copii, compenseaza rapid lichidele si electrolitii pierduti in caz de diaree, varsaturi, febra, transpiratie abundenta, arsuri.
- Este recomandat a fi folosit pentru prevenirea sau corectarea deshidratarii.

Compozitie   
mOsmol/l Sodiu 60.00
Clorura 50.00
Potasiu 23.00
Citrat 19.00
Glucoza
Osmolaritate 232.00.

Mod de administrare
Copii cu varsta peste 2 ani: oral, un plic la fiecare 3 ore, in functie de necesitate, nu mai mult de 7 plicuri/zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Produsul este gata pentru a fi administrat. Se poate folosi la temperatura camerei, dar este recomandat a se administra rece sau congelat.
Dupa deschiderea plicului, acesta se poate pastra la frigider pentru maxim 24 de ore.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta