Stimularea lactatiei Mami si Bebe, G85 x 60 cps

Stimularea lactatiei Mami si Bebe, G85 x 60 cps

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 32,00 RON


Susţine secreţia lactată la mamele care alăptează.

Beneficii
- Contribuie la stimularea lactaţiei, şi astfel, la creşterea volumului laptelui matern.
- Ajută la reducerea disconfortului abdominal postprandial la sugari.

Ingrediente
- Seminţe de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen ) 115,9 mg
- Fructe de cumin (Cumini fructus) 114 mg
- Roiniţă (Melissae herba) 76 mg
- Sânziene (Galii veri herba) 68,4 mg
- Ulei esenţial de fenicul (Foeniculi aetheroleum) 3,8 mg
- Ulei esenţial de anason (Anisi aetheroleum) 1,9 mg
Învelișul capsulei este pe bază de celuloză vegetală.

Schinduful, foarte apreciat de Hipocrate, de greci şi romani, este una dintre cele mai vechi plante utile pentru sănătatea omului. Era folosit de femeile indiene pentru stimularea lactaţiei. Studiile moderne au evidenţiat faptul că utilizarea seminţelor de schinduf a crescut semnificativ volumul de lapte matern după 24-72 de ore de la începerea curei. ”Cele mai multe mame au constatat că dieta cu seminţe poate fi întreruptă o dată ce producerea de lapte este stimulată la un nivel corespunzător, fiind, de obicei, menținută atâta timp cât stimularea sânilor este suficientă şi golirea continuă.” (Huggins).

Fructele de cumin, asemănătoare celor de chimion, acţionează galactogog la mamele care alăptează; cuminul contribuie, de asemenea, la eliminarea disconfortului digestiv.

Roiniţa are un efect liniştitor, util pentru a relaxa mama, şi de optimizare a contracţiilor musculaturii netede intestinale, favorizând eliminarea gazelor. În plus, substanţele active din roiniţă trec în lapte, contribuind la reducerea disconfortului abdominal la sugari.

Sânzienele, în tradiţia norvegiană, trebuiau purtate de mamele care alăptează pentru a le proteja laptele; planta prezintă efect diuretic şi depurativ, contribuind la purificarea organismului mamei.

Uleiurile esenţiale de fenicul şi de anason stimulează secreţiile glandulare, inclusiv secreţia de lapte la mamele care alăptează.

Mod administrare

1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă. Se administrează până la dobândirea unei lactaţii optime.
Dacă se doreşte un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Atenționări
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Efecte secundare și interacțiuni
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.


Asocieri cu alte produse FARES:
Se pot asocia cu ceai Stimularea lactaţiei.


* Prospect.pdf
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta