Silimarina 35mg x 80 comprimate

Silimarina 35mg x 80 comprimate

  • Producător: BIOFARM ROMANIA
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 27.05.2024, 00:00:59
  • 16,96 RON


Efect
- Este un hepatoprotector.
- Recomandat ca adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice, incluzand hepatita etanolica.
- Recomandat, preventiv, in cazul expunerii la substante (inclusiv medicamente) cu risc toxic hepatic.

Compozitie

Fiecare comprimat contine silimarina echivalent la silibina 35mg, hidrogenofosfat de calciu dihidrat, laurilsulfat de sodiu, amidon de porumb, carboximetilceluloza 7 HF (1500 – 2500 mPas), talc, dioxid de siliciu coloidal.

Mod de administrare
Adulti: 2 comprimate (70 mg silibina) de 2-3 ori pe zi, timp de cel putin 3 luni. In scop preventiv se pot administra 1-2 comprimate pe zi.
Datorita formei farmaceutice inadecvate, medicamentul nu este recomandat la copii cu varsta sub 6 ani.

Daca utilizati mai mult decat trebuie din Silimarina Biofarm: Adresati-va medicului dumneavoastra.
Daca uitati sa utilizati Silimarina Biofarm: Daca ati uitat sa luati o doza, luati alta, imediat ce v-ati amintit. Totusi, daca este timpul pentru urmatoarea doza, luati-o doar pe aceasta. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa utilizati Silimarina Biofarm: Adresati-va medicului dumneavoastra.
Utilizati intotdeauna Silimarina Biofarm exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta