Septilin x 100 tablete

Septilin x 100 tablete

  • 53,00 RON


Efecte
- Septilin are efect favorabil asupra starii de sanatate a organismului prin efectul imunostimulator, marind capacitatea de autoaparare a acestuia impotriva infectiilor.
- Imbunatateste capacitatea de aparare a organismului.
- Reduce riscul contractarii gripei si al altor viroze respiratorii, atat la adulti, cat si la copii, recomandandu-se de la primele simptome ale bolii.
- Efect antialergic in administrarea de lunga durata, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica, astm bronsic.


Compozitie
Balsamodendron mukul purificat, Conch Shell Calx, Maharasnadi quath, Tinospora cordifolia, Rubia cordifolia, Emblica officinalis, Moringa pterygosperma, Glycyrrhiza glabra.

Mod de administrare
Se poate administra 1-6 luni.
Copii peste 6 ani: 1 tableta de 2 ori pe zi.
Adulti: 2 tablete de 2-3 ori pe zi.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  

Etichete: Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucurăm și sperăm, totodată, că ele vă vor ajuta să vă recăpătați starea de bine și să reveniți la un mod de viață natural, echilibrat. Înțelegem cât de important este pentru dumneavoastră să fiți corect informați și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru actualizarea permanentă a site-ului în ceea ce privește descrierea și fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, dacă producătorul nu ne semnalează din timp efectuarea unor modificări la ambalaje sau compoziție, pot apărea discrepanțe între imaginile sau informațiile prezentate în descrierea produselor. Pentru noi, satisfacția fiecărui client este foarte importantă, de aceea investim în permanență pentru a ne îmbunătăți atât gama de produse cât și modul lor de prezentare în magazinul online. Vă mulțumim pentru înțelegere și vom fi recunoscători dacă ne semnalați orice eventuale erori sau neconcordanțe pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

Trimite rețeta