Septilin Sirop x 200ml

Septilin Sirop x 200ml

  • 55 RON


Efecte
- Septilin are efect favorabil asupra starii de sanatate a organismului prin efectul imunostimulator, marind capacitatea de autoaparare a acestuia impotriva infectiilor.
- Imbunatateste capacitatea de aparare a organismului.
- Reduce riscul contractarii gripei si al altor viroze respiratorii, atat la adulti, cat si la copii, recomandandu-se de la primele simptome ale bolii.
- Efect antialergic in administrarea de lunga durata, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica, astm bronsic.


Compozitie
Balsamodendron mukul purificat, Maharasnadi quath (Terminalia chebula, terminalia bellerica, Emblica officinalis, Fagonia cretica, Sida cordifolia, Ricinus communis, Cedrus deodora, Hedychum spicatum, Adhatoda vasica, Zingiber officinale, Piper chaba, Cyperus rotundus, Boerhaavia diffusa, Tinospora cordifolia, Ipomoea digitata, Anethum sowa, Tribulus terrestris, Withania somnifera, Cassia fistula, Asparagus racemosus, Piper longum, Barleria prionitis, Coriandrum sativum, Solanum xanthocarpum, Solanum indicum), Rubia cordifolia, Tinospora cordifolia, Trikatu, Inula racemosa, Emblica officinalis, Glycyrrhiza glabra.


Mod de administrare
Se poate administra timp de 1-6 luni.
Sugari peste 6 luni, 2.5 ml de 2 ori pe zi.
Copii intre 1-6 ani, 5 ml de 2 ori pe zi.
Copii intre 6-12 ani ,10 ml de 2 ori pe zi.
Adulti 20 ml, de 2 ori pe zi.


Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta