Saruri rehidratare + probiotice x 20pl

Saruri rehidratare + probiotice x 20pl

  • Producător: REMEDIA SRL BUCURESTI
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 16,90 RON


Efecte
- Produsul ajuta la substituirea pierderii de apa si saruri, fiind utila pentru corectarea starilor de deshidratare si a dezechilibrului electrolitic.
- Contine plicuri cu pulbere pentru solutie buvabila cu indulcitor natural - 70 gr, astfel:
10 plicuri A - probiotic
10 plicuri B - saruri de rehidratare orala.


Compozitie
10 plicuri A - probiotic
Ingrediente / plic: Green Sugar (amestec de eritritol / 98% si extract de Stevia rebaudiana / 2% (indulcitor natural, agent de incarcare), Lynside Pro SCB (drojdie activa uscata de Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii - min. 5×109 ufc/g) - 0,25g, inulina - fibre alimentare extrase din radacina de cicoare (Cichorium intybus) - 0,2g, aroma de capsuni.

10 plicuri B - saruri de rehidratare orala
Ingrediente  /plic: dextroza anhidra - 3,352 g, clorura de sodiu 0,614 g, citrat de sodiu dihidrat - 0,510 g, clorura de potasiu - 0,263 g, acid citric anhidru (acidifiant), aroma de portocale, extract de Stevia rebaudiana (indulcitor natural).

Mod de administrare
Plic A - probiotic: 1 - 2 plicuri pe zi.
Un plic de pulbere se dizolva in 200 ml de ceai sau apa calduta.

Plic B - saruri de rehidratare orala
Se adauga pudra in 200 ml (un pahar) de apa fiarta si racita. Se agita pana la dizolvare.

Copii: 1-3 pahare de 200 ml solutie (1-3 plicuri / zi)
Adulti: 1-5 pahare de 200 ml solutie (1-5 plicuri / zi)

Cantitatea utilizata in 24 de ore este in functie de varsta si severitatea pierderilor de lichide si minerale.
La copii, se recomanda consultarea medicului pediatru pentru ajustarea dozei. Pe o perioada de cel putin 4 ore solutia se administreaza cu lingurita sau treptat din biberon.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta