SECOM Super Meshima Mushroom Wisdom x 120 tablete vegetale

SECOM Super Meshima Mushroom Wisdom x 120 tablete vegetale

  • Producător: SECOM
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 253,50 RON


Conţine extract din corpul fructifer al ciupercii Meshima (Phellinus linteus), 225mg/tableta, cu un conţinut bogat de polizaharide, beta-glucani și adaos de vitamina C.
Procesul de extracţie păstrează toate componentele bioactive.
Nu conţine: gluten, grâu, soia, lactate, coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.
Sub formă de tablete vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane.


Efecte

- asigura buna funcţionare a sistemului imunitar și a diviziunii celulare normale;

- ajuta la susţinerea si inhibarea adeziunii celulare, migrarea și invazia prin scăderea semnificativă a secreţiei de uPA (urokinază sau activatorul plasminogenului) din celulele MDA-MB-231 și oferă suport în buna desfășurare a ciclului celular prin menţinerea structurii ADN-ului;
- ajuta la susţinerea organismului în faţa acţiunii radicalilor liberi, prin proprietăţi antioxidante.

 
Compozitie
Per 4 tablete:

Meshima ... 900mg
Vitamina C ... 80mg

 

Mod de administrare

4 tablete/zi sau câte 2 tablete de 2ori/zi sau conform recomandarii unui specialist.


Precautii

Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandarea unui specialist.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta