SECOM StressTame x 60cps

SECOM StressTame x 60cps

  • Producător: JARROW
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • 87 RON


Efecte
- Imbunatateste capacitatea de concentrare, invatare, memorare si sustine claritatea mentala.
- Reduce stresul, iritabilitatea si starea de neliniste.
- Inbunatateste capacitatea de relaxare, starea de bine, favorizand o buna dispozitie.
- Reduce simptome asociate stresului: nivel glicemic sangvin crescut, tulburari de tranzit si manifestari gastrointestinale, variatii ale tensiunii arteriale, ritm cardiac accelerat.
- Sustine relaxarea musculaturii netede.
- Inbunatateste calitatea somnului.

Compozitie (2 capsule)
Floarea-pasiunii 300 mg (Passiflora incarnata - extract din floare si tulpina), Scutellaria baicalensis 200 mg (radacina), Hamei 140 mg (Humulus lupulus - extract din floare), Mac californian 140 mg (Eschscholzia californica - extract din planta intreaga), L-Teanina 100 mg (5-N-etilglutamina - Suntheanine®), Curmale rosii 100 mg (Ziziphus spinosa - extract din seminte), Acid gama-aminobutiric 50 mg (PharmaGABA™).


Mod de administrare

2 capsule cu 30 de minute inainte de culcare sau conform recomandarii medicului.


Contraindicatii
A nu se administra impreuna cu alcool, benzodiazepine, antidepresive si antialgice alopate.
Dupa administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele.


Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta