SECOM Licorice (Lemn-dulce) 450 mg x 100 capsule vegetale

SECOM Licorice (Lemn-dulce) 450 mg x 100 capsule vegetale

  • 66 RON


Poate fi administrat si in dietele vegane sau vegetariene.
Nu contine organisme modificate genetic (Non-GMO).


Efecte

-  Reduce simptomele asociate menopauzei si ciclului menstrual.
-  Sustine buna functionare a aparatului reproducator feminin.
-  Efect adaptogen, ofera rezistenta organismului in situatiile de stres, mentinand starea de relaxare.
-  Imbunatateste durata si calitatea somnului (reduce recaptarea serotoniei in fanta sinaptica, are un efect agonist al receptorilor GABA).
-  Sustine buna functionare a aparatului respirator (efect vasoldilatator, sustine fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice).
-  Imbunatateste tranzitul intestinal si digestia.
-  Sustine activitatea antioxidanta hepatica.
-  Mentine structura normala a retinei si neuronilor in cazul nivelului sangvin crescut de glucoza.

Compozitie (2 capsule)
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra - radacina) 900 mg.

Mod de administrare
2 capsule de 3 ori pe zi, in timpul mesei, sau conform recomandarii medicului.

Contraindicatii
-       Produsul nu se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente, persoanelor cu hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiovasculare.
-       Produsul se administreaza persoanelor cu tratament alopat doar la recomandarea medicului.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta