SECOM L-Carnosine 500 mg x 30 tablete

SECOM L-Carnosine 500 mg x 30 tablete

  • Producător: KAL-SECOM
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 18.09.2023, 00:02:56
  • 166 RON


Efecte
- Mentinerea integritatii tesuturilor si a functiilor cerebrale normale:
     1.Sustine functiile normale ale membranei celulare (transport de ioni, depolarizare etc.) Si transmiterea informatiei intre neuroni (mentine activitatea enzimei atp-aza na-k-dependenta)
     2.Ofera suport in limitarea actiunii speciilor reactive de oxigen asupra lipidelor din membranele cerebrale (sustine activitatea antioxidanta a enzimei superoxid dismutaza ? sod, enzima implicata in neutralizarea radicalilor superoxid)
    3.Sustine functionarea normala a snc (sistem nervos central) in urma evenimentelor ischemice/reperfuzie
- Mentine presiunea arteriala normala si sustine capacitatea de contractibilitate a muschiului inimii
- Sustine metabolismul normal al glucozei:
    1.Mentine un nivel glicemic sangvin normal
    2.Favorizeaza reducerea rezistentei la insulina (10); rezistenta la insulina reprezinta procesul prin care celulele nu mai raspund corespunzator la actiunea insulinei, fapt ce poate conduce la cresterea in greutate, cresterea tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol
- Sustine reducerea progresiei opacifierii cristalinului
- Mentine performantele fizice si cresterea rezistentei la efort, dar si reducerea perioadei de recuperare post exercitii fizice
- Sustine reducerea proceselor normale de imbatranire celulara (actiune antiaging) prin suportul procesului de glicoliza (proces de oxidare -ardere- a monozaharidelor precum d-glucoza, cu eliberarea treptata si cumulata a energiei)

Mod de administrare
1 tableta/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Compozitie/1 tableta

L-Carnozina 500 mg.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta