SECOM Jarro-Dophilus®+FOS x 100 capsule vegetale

SECOM Jarro-Dophilus®+FOS x 100 capsule vegetale

  • Producător: JARROW
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 19.07.2024, 20:56:50
  • 128,00 RON


Efecte
Probioticele:
-       Microorganisme vii, nepatogene.
-       Actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar.
-       Actiune principala este manifestata la nivelul intestinului subtire.
-       Sunt rezistente la peristaltismul intestinal si au capacitatea de a coloniza intestinul.
-       Pot fi administrate in asociere cu antibioticele.
-       Antagonizeaza factorii perturbatori.

Prebioticele (FOS= Fructo-oligozaharide, fibre solubile):

-       Substrat nutritiv al bacteriilor beneficece determina modificari specifice, atat in compozitia, cat si in activitatea florei intestinale, sustinand astfel sanatatea organismului.
-       Actiune principala la nivelul intestinului gros (unde favorizeaza multiplicarea bacteriilor benefice Bifidobacterium).
-       Sustine actiunea bacteriilor benefice, prin cresterea nivelului de Bifidobacterii si Lactobacilli.
-       Mentine echilibrul acido-bazic.
-       Limiteaza acumularea toxinelor.
-       Limiteaza nivelul endotoxinelor, care pot genera dezechilibre imunitare.

Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezulta un produs sinbiotic, care:
-       Echilibreaza flora microbiana intestinala fata de factori perturbatori si in timpul unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (exemplu: antibiotice).
-       Echilibreaza modificarile de tranzit (exemplu: diaree, constipatie), manifestarile digestive (exemplu: colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustine repopularea florei intestinale.
-       Limiteaza cresterea sau aderarea bacteriilor patogene.
-       Echilibreaza imunitatea specifica si nespecifica.
-       Sustine sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K.
-       Imbunatateste absorbtia mineralelor (zinc, fier, calciu, magneziu) de la nivelul intestinului subtire (prin scaderea pH-ului intestinal).
-       Favorizeaza digestia lactozei si echilibreaza manifestarile asociate digestiei incomplete a acesteia.
-       Mentine un nivel lipidic sangvin normal.

Compozitie (1 capsula)

Amestec patentat de 6 tulpini de bacterii benefice (Bifidobacterium longum BB536 - Morinaga, Lactobacillus acidophilus La-14, Bifidobacterium lactis BI-04, Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0215, Lactobacillus plantarum R1012), FOS - Inulina 210 mg (fructo-oligozaharide - fibre solubile).
Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia. Celelalte cinci tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc.. Beneficiile si siguranta administrarii celor 6 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor tulpini asigura eficienta crescuta a produselor.Mod de administrare

1 capsula de 1-3 ori pe zi la masa sau conform recomandarii medicului.
Pentru copii capsulele pot fi desfacute, iar continutul amestecat cu apa, suc natural de fructe la temperatura camerei sau mancare.
A se pastra la frigider.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta