SECOM Cholesterol Blend™ x 60 capsule vegetale

SECOM Cholesterol Blend™ x 60 capsule vegetale

  • Producător: SOLARAY
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 32,00 RON


Poate fi administrat si in diete vegetariene/vegane.

Efecte
- Limiteaza reabsorbtia intestinala si favorizeaza eliminarea acizilor biliari prin fecale, mentinand astfel un nivel lipidic sangvin normal.
- Sustine metabolismul macronutrientilor
- Limiteaza depunerea lipidelor la nivel hepatic sau la nivelul vaselor sangvine
- Mentine un flux sangvin normal si favorizeaza relaxarea peretelui arterial, avand rol benefic si la nivelul sistemului cardiovascular
- Favorizeaza eliminarea bolului fecal si eliminarea gazelor abdominale, mentinand un tranzit intestinal normal
- Sustine sanatatea colonului si procesul de detoxifiere

Compozitie (2 capsule)
- Amestec patentat 1000 mg:  Pectina din Mar (Malus spp.), Paducel (Crataegus laevigata - fruct), Psyllium (Plantago ovata - invelisul semintelor), Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens, Harpagophytum zeyheri - radacina), Ienupar (Juniperus communis - fruct), Ghimbir (Zingiber officinale - radacina).
- Componente homeopate: Fosfat de Calciu 3x , Clorura de Potasiu 3x , Fosfat de Potasiu 3x , Fosfat de Sodiu 3x , Sulfat de Sodiu 3x.

Mod de administrare
2 capsule de 2 ori pe zi cu 200 ml de apa sau conform recomandarii medicului.

Contraindicatii

A nu se administra in cure mai lugi de 4-6 saptamani, decat cu minimum 2 saptamani pauza intre cure.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta