SECOM Aloe Vera & Juice with Aloe PolyMax+™ x 1000 ml

SECOM Aloe Vera & Juice with Aloe PolyMax+™ x 1000 ml

  • Producător: NATURE'S WAY - U.S.A.
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 106 RON


Efecte
-       Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal, asigurand un ph fiziologic la nivel gastric
-       Reduce modificarile mucoasei gastrice, balonarea, flatulenta, halena, simptomele specifice alergiilor alimentare
-       Asigura concentratia normala sanguina de glucoza si colesterol
-       Detoxifiant hepatic si sangvin
-       Sustine functia sistemului imunitar
-       Efect antioxidant
-       Administrat extern este un Regenerator cutanat cu rol benefic in tratamentul asurilor, eczemelor, ranilor superficiale, intepaturi de insecte.


Compozitie (236 ml)

Gel, suc si Aloe PolyMax+™ (extract standardizat de polizaharide) din frunza de Aloe vera (Aloe barbadensis), 99.5% puritate (oferind 60mg sodiu), Saponine, Taninuri , Acid Salicilic , Fibre Insolubile si Solubile (monozaharide Manoza-6 Fosfat) , Polizaharide (glucomannan/acemannan format din Glucoza si Manoza) , Aminoacizi Esentiali si Neesentiali , Steroli (lupeol, Betasitosterol, Campesterol) , Enzime (lipaza, Amilaza, Celulaza, Proteaza, Catalaza, Bradichinaza, Fosfataza Alcalina, Creatinfosfochinaza) , Antrachinone (barbaloina, Isobarbaloina, Acid Aloetic, Cinamic, Crizofanic, Aloin, Emodina) , Hormoni Vegetali (auxine si Gibereline) , Vitamine (A, B1, B3, B6, B9, B12, C, E) , Minerale (Fier, Calciu, Zinc, Magneziu, Cupru, Crom, Germaniu, Seleniu, Mangan, Potasiu, Colina) , Alprogen, C-glucosil Cromon.

Mod de administrare
30-236 ml pe zi, ca atare sau amestecat cu suc natural sau conform recomandarii medicului.  Se pastreaza la frigider dupa desigilare.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

Trimite rețeta