SECOM 5-HTP x 30 tablete filmate gastrorezistente

SECOM 5-HTP x 30 tablete filmate gastrorezistente

  • 65,00 RON


Efecte
-  5-HTP (l-5-hidroxitriptofan) este un aminoacid ce sustine sanatatea sistemului nervos prin cresterea nivelului de serotonina, inducand o stare de relaxare, creste siguranta de sine, dorinta si capacitatea de comunicare.
-  Favorizeaza instalarea somnului si imbunatateste durata si calitatea acestuia.
-  Amelioreaza starile de neliniste si tristete.
-  Scade apetitul si consumul alimentar peste limite.
-  Amelioreaza simptomele caracteristice menopauzei.

Compozitie (2 tablete)

5-HTP 100 mg, Vitamina C 120 mg, Vitamina B6 8,32 mg.

Mod de administrare

1-2 tablete de 3 ori pe z, in timpul mesei.
Nu se recomanda conducerea automobilelor sau utilajelor grele dupa administrare!

Contraindicatii

Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau femeilor care alapteaza.
Nu se administreaza persoanelor cu alergii la oricare dintre componente, persoane diagnosticate cu ulcer, boala Croh, colon iritabil, boala celiaca (intoleranta la gluten), epilepsie, sclerodermie, Parkinson sau persoanelor care sunt sub tratament alopat pentru aceste afectiuni sau antidepresive.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta