Reuprofen 200mg x 10cp.filmate

Reuprofen 200mg x 10cp.filmate

  • Producător: HELCOR PHARMA
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 25.03.2024, 00:02:40
  • 7,90 RON


Compozitie
Reuprofen 200 mg comprimate filmate. Fiecare comprimat filmat contine 200 mg ibuprofen

Indicatii terapeutice
Ibuprofenul apartine unei grupe de medicamente numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Aceste medicamente amelioreaza simptomele prin modificarea raspunsului organismului la durere, inflamatie si temperatura mare.

Reuprofen este utilizat pentru:
- ameliorarea durerilor usoare pana la moderate, cum sunt dureri de cap, dureri de dinti
- reducerea febrei si durerii asociate cu raceala comuna.

Contraindicatii/Atentionari
Aveti grija cand utilizati Reuprofen:
-daca aveti anumite boli ale pielii [lupus eritematos sistemic (LES) sau boala mixta a tesutului conjunctiv]. Daca prezentati reactii adverse grave la nivelul pielii, cum sunt: dermatita exfoliativa, sindromul Stevens-Johnson si necroliza epidermica toxica. Utilizarea de Reuprofen trebuie oprita imediat la prima aparitie a eruptiei pe piele, a leziunilor mucoaselor sau a oricaror alte semne de reactii alergice;
-daca aveti boala ereditara de formare a celulelor din sange (porfirie intermitenta acuta);
-daca aveti sau ati avut boli ale intestinului (colita ulcerativa sau boala Crohn);
-daca aveti sau ati avut tensiune arteriala mare si/sau insuficienta cardiaca;
-daca aveti functia ficatului redusa sau boli ale ficatului;
-imediat dupa interventii chirurgicale majore;

Doze si mod de administrare

Adulti si adolescenti cu greutatea de aproximativ 40 kg:

Doza initiala: luati 200 mg sau 400 mg ibuprofen cu apa. Daca este nevoie, mai luati doze suplimentare de 200-400 mg ibuprofen, dar nu depasiti doza totala de 1200 mg intr-un interval de 24 de ore. Intervalul intre administrarea dozelor nu trebuie sa fie mai mic de 4 ore pentru doza de 200 mg si de 6 ore pentru doza de 400 mg.

Copii cu greutatea corporala cuprinsa intre 20 si 39 kg (cu varsta de aproximativ 6 ani):

Reuprofen trebuie utilizat doar la copiii care au o greutate corporala de cel putin 20 kg. Doza zilnica totala maxima de ibuprofen este de 20-30 mg per kg greutate corporala, divizata in 3 pana la 4 doze unice. Intervalul intre administrarea dozelor nu trebuie sa fie mai mic de 6 ore. Nu depasiti doza zilnica recomandata maxima. Este recomandat sa nu se depaseasca o doza totala de 30 mg ibuprofen/kg, intr-un interval de 24 de ore.

Atentionari speciale
Sarcina si alaptarea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Acest medicament nu are niciun efect sau are un efect neglijabil asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje, daca este utilizat pe termen scurt si in dozele recomandate.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta