Respisun solutie 4ml x 24unidz

Respisun solutie 4ml x 24unidz

  • Producător: SUN WAVE PHARMA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 19.04.2024, 16:18:23
  • 88 RON


Efecte
- Solutie salina hipertonica 3% pentru inhalare, poate fi utilizata folosind nebulizatoare cu compresor sau cu ultrasunete.
- Creste mobilizarea secretiilor in tractul respirator inferior prin efect osmotic, de exemplu in bronsiolita, fibroza chistica, bronsiectazie, etc.
- Previne uscarea mucoasei bronsice.

Compozitie
Clorura de sodiu – 3 g, apa purificata qs ad 100 ml.

Mod de administrare
Doza recomandata de RespiSun este de 1 fiola de 2 pana la 4 ori pe zi.
Se detaseaza unidoza si se deschide prin invartirea partii superioare.
Turnati solutia de inhalat in nebulizator.
Utilizati nebulizatorul conform instructiunilor furnizate de producatorul acestuia.

Reactii adverse
In cazuri rare, pot aparea iritatii temporare (de exemplu tuse) sau constrictii reversibile ale bronhiilor. Este recomandat adminstrarea in prealabil a medicatiei bronhodilatatoare. Daca apar efecte adverse, intrerupeti tratamentul si cereti sfatul medicului sau farmacistului.

Precautii
Produsul este de unica utilizare si este destinat strict pentru inhalare.
A nu se utiliza injectabil.
Verificati integritatea fiolelor unidoza inainte de utilizare. Nu utilizati fiolele daca sunt deteriorate.
Urmati instructiunile de utilizare ale nebulizatorului.
Daca exista tendinta de a dezvolta dispnee sau hipersensibilitate, inhalarea solutiei nu se va realiza fara supraveghere medicala.
Nu se va amesteca cu medicamente.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A nu se utiliza dupa data de expirare.
Dupa deschidere fiolele unidoza se vor utiliza imediat si daca ramane solutie se va arunca; deoarece produsul nu contine conservanti, exista riscul de adminstrare a unei solutii contaminate daca aceasta este reutilizata dupa deschidere.

Solutia salina hipertonica 3% pentru inhalare este un dispozitiv medical Clasa a II-a.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta