Rennie Peppermint x 24 comprimate masticabile

Rennie Peppermint x 24 comprimate masticabile

  • Producător: HOFFMANN LA ROCHE
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 08.04.2024, 00:02:26
  • 24 RON


Citiţi cu atenţie şi in intregime prospectul inainte de a incepe sa utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastra. Utilizaţi intotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Indicatii
Rennie Peppermint este un antiacid, substanţele active din componenţa sa neutralizand secreţia acida gastrica. Rennie Peppermintamelioreaza rapid afecţiunile şi simptomele asociate hiperaciditaţii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzaţie de plenitudine gastrica, balonare.

Compozitie
- Substanţele active sunt: carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) şi carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar).
- Celelalte componente sunt: zahar, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida uşoara, aroma Peppermint, aroma de lamaie.

Mod de administrare

Utilizaţi intotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris in acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteţi sigur.
Doza recomandata este de:
Adulţi şi copii peste 12 ani:
1–2 comprimate masticabile Rennie Peppermint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile.
Nu utilizaţi doze mai mari decat cele indicate in prospect sau cele prescrise de catre medicul dumneavoastra. in cazul in care consideraţi ca efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, va rugam sa va adresaţi medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Nu utilizaţi Rennie Peppermint o perioada indelungata decat in cazul in care aceasta va este indicata de catre medicul dumneavoastra.

Contraindicaţii
Nu utilizaţi Rennie Peppermint:
- daca sunteţi alergic la carbonat de calciu/carbonat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;
- daca suferiţi de tulburari renale grave;
- in caz de hipercalcemie;
- in caz de litiaza renala cu calculi ce conţin depozite de calciu;
- in caz de hipofosfatemie.

Precauţii
Inainte sa utilizaţi Rennie Peppermint, adresaţi-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Daca acuzaţi frecvent gastralgii trebuie sa cereţi sfatul medicului inainte de a utiliza Rennie Peppermint.

Sarcina, alaptarea şi fertilitatea
Daca sunteţi gravida sau alaptaţi, credeţi ca aţi putea figravida sau intenţionaţisa ramaneţi gravida, adresaţi- va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Rennie Peppermint poate fi utilizat in perioada de sarcina şi alaptare.
Femeile gravide trebuie sa limiteze consumul la doza maxima zilnica recomandata.
Consumul prelungit in doze mari ar trebui evitat.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Rennie Peppermint nu are nicio influenţa asupra capacitaţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta