Rehisol Plus - Saruri de rehidratare x 12pl

Rehisol Plus - Saruri de rehidratare x 12pl

  • Producător: DR. PHYTO
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 80,00 RON


6+6 plicuri


Efecte
- Supliment alimentar pe baza de saruri minerale si Saccharomyces boulardii. Sarurile minerale sunt utile pentru furnizarea suplimentara a acestor nutrienti in dieta zilnica.


Compozitie
Plic A (Saccharomyces boulardii):
Saccharomyces boulardii CNMC I-3799 – 5 miliarde 46,05%; agenti de incarcare:  maltodextrina, amidon din porumb; indulcitor: fructoza; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.
Plic B (saruri de rehidratare orala):
Glucoza - 90 mmol/l, Na+, 60 mmol/l, K+ - 20 mmol/l, Cl- 50 mmol/l, Citrat- 10 mmol/l, Osmolaritate 230 mmol/l.
Dextroza anhidra – 65,02%, citrat de sodiu dihidrat – 11,76%, clorura de sodiu – 7,01%; potentiatori de aroma: portocala, lime; clorura de potasiu – 6,02%; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; indulcitor: sucraloza.
Doza zilnica maxima/3 pliculete furnizeaza 1330 mg cloruri, si 586 mg potasiu.

Mod de administrare
Se recomanda administrarea plicului A (Saccharomyces boulardii) impreuna cu plicul B (saruri de rehidratare orala), dizolvate in 250 ml de apa potabila sau ceai.

Sugari si copii
Plic B: 1 - 2 plicuri pe zi (in functie de greutate si gradul de deshidratare al copilului).
Plic A: 1 - 2 plicuri  pe zi (in functie de varsta sau conform recomandarii consultantului de specialitate).

Adulti
Plic B: 2 - 3 plicuri pe zi (in functie de greutate si gradul de deshidratare).
Plic A: 2 - 3 plicuri pe zi (conform recomandarii consultantului de specialitate).


Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.

  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta