Quixx hipertonic spray nazal x 30ml

Quixx hipertonic spray nazal x 30ml

  • Producător: PHARMASTER
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 26 RON


Efecte 
- Este un spray nazal hipertonic (concentratia de sare este de aprox. 26 g NaCl pe litru), care ajuta la decongestionarea cailor nazale, ajutand la restabilirea functiilor nazale si amelioreaza respiratia. Contine apa de mare din Oceanul Atlantic cu minerale valoroase si oligoelemente.
- Este un ajutor natural pentru cavitatile nazale congestionate si sinusurile blocate, precum si pentru calmarea membranei mucoasei nazale care joaca un rol foarte important in mentinerea unui sistem respirator sanatos.
- Curata in mod activ caile nazale si umidifica membrana mucoasei nazale.
 
 Compozitie  
 Continutul de sare este de aproximativ 26 g NaCl pe litru (2,6% solutie hipertonica).
 Contine apa de mare naturala din Oceanul Atlantic (din Suedia, zona protejata marina din Gullmarn Fjord) cu minerale valoroase si oligoelemente.
 

Mod de administrare  
Administrati de pana la 5 ori pe zi.
Se poate utiliza de catre adulti si copii cu varsta de cel putin 3 ani.
Poate fi utilizat si in timpul sarcinii si alaptarii.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta